philips vintage led e27

Philips Vintage LED E27: Stijlvolle nostalgie met energiezuinige verlichting

Philips Vintage LED E27: Een combinatie van stijl en energie-efficiëntie

Als het gaat om verlichting, is Philips een merk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en innovatie. Met de introductie van de Philips Vintage LED E27-lampen heeft het bedrijf opnieuw laten zien waarom het een wereldleider is op het gebied van verlichtingstechnologie.

De Philips Vintage LED E27-lampen combineren de charme van traditionele vintage lampen met de voordelen van moderne LED-technologie. Met hun retro-ontwerp en warme gloed brengen ze een vleugje nostalgie in elke ruimte. Of je nu een klassiek interieur hebt of juist een moderne stijl wilt accentueren, deze lampen passen perfect bij elke inrichting.

Wat deze lampen echt onderscheidt, is echter hun energie-efficiëntie. In vergelijking met traditionele gloeilampen verbruiken ze tot wel 90% minder energie, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je energierekening. Dit betekent niet alleen lagere kosten, maar ook een verminderde impact op het milieu. Met de Philips Vintage LED E27-lampen kun je dus genieten van sfeervolle verlichting zonder schuldgevoel.

Een ander voordeel van deze lampen is hun lange levensduur. Terwijl traditionele gloeilampen na ongeveer 1000 branduren moeten worden vervangen, gaan de Philips Vintage LED E27-lampen tot wel 15.000 uur mee. Dit betekent minder gedoe met het regelmatig vervangen van lampen en meer tijd om te genieten van de warme en gezellige sfeer die ze creëren.

Daarnaast zijn de Philips Vintage LED E27-lampen verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en lichtsterktes, zodat je altijd de perfecte lamp kunt vinden voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een bolvormige lamp voor een hanglamp of een kaarsvormige lamp voor een kroonluchter, Philips heeft het allemaal.

Tot slot is het vermeldenswaardig dat de Philips Vintage LED E27-lampen ook dimbaar zijn. Hierdoor kun je de helderheid aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en de gewenste sfeer creëren in elke ruimte. Of je nu een romantisch diner wilt organiseren of juist helderder licht nodig hebt om te werken, met deze lampen heb je volledige controle over de verlichting.

Kortom, de Philips Vintage LED E27-lampen bieden niet alleen stijlvolle verlichting met een vleugje nostalgie, maar ook energie-efficiëntie en duurzaamheid. Met hun lange levensduur en dimbare functie zijn ze geschikt voor elke ruimte in huis, van woonkamers tot slaapkamers en zelfs buitenverlichting.

Dus als je op zoek bent naar een combinatie van stijl en functionaliteit, overweeg dan zeker de Philips Vintage LED E27-lampen. Ze zullen niet alleen je interieur transformeren met hun warme gloed, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

5 Voordelen van de Philips Vintage LED-E27: Lange levensduur, energiezuinig, dimbaar, hoogwaardig licht en milieuvriendelijk.

 1. Deze vintage LED-E27 van Philips heeft een lange levensduur, waardoor je minder vaak verlichting hoeft te vervangen.
 2. Het energiezuinige design zorgt ervoor dat je veel geld bespaart op de energierekening.
 3. Deze LED-lamp is dimbaar, wat betekent dat je de lichtsterkte kunt aanpassen om precies het juiste sfeervolle effect te creëren in elke ruimte.
 4. Door de hoge kwaliteit van de lamp, produceert hij een warm en helder licht dat geschikt is voor allerlei toepassingen in huis zoals bijvoorbeeld keukens en woonkamers.
 5. Deze lamp is ook milieuvriendelijk omdat hij geen schadelijke stoffen zoals kwik of andere giftige materialen bevat die slecht zijn voor het milieu en onszelf

 

7 nadelen van Philips vintage LED E27-lampen

 1. Het is een duur product;
 2. De lamp heeft een beperkte levensduur;
 3. De lamp produceert veel warmte;
 4. Het licht dat wordt geproduceerd kan variëren afhankelijk van de kleur die u selecteert;
 5. Er is een hoog stroomverbruik bij het gebruik van deze lamp;
 6. Het vervangen van de lamp kan moeilijk zijn als er geen vervanging beschikbaar is;
 7. Er kan storing optreden in elektronische apparaten als ze te dichtbij deze vintage LED-lamp worden geplaatst.

Deze vintage LED-E27 van Philips heeft een lange levensduur, waardoor je minder vaak verlichting hoeft te vervangen.

Deze vintage LED-E27 van Philips heeft een geweldige eigenschap die veel mensen zeker zal aanspreken: een lange levensduur. Met deze lamp hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig vervangen van verlichting.

Traditionele gloeilampen hebben vaak een beperkte levensduur, waardoor je ze regelmatig moet vervangen. Dit kan niet alleen frustrerend zijn, maar ook tijdrovend en kostbaar. Met de Philips vintage LED-E27 is dit probleem verleden tijd.

Deze lamp gaat namelijk veel langer mee dan traditionele gloeilampen. Terwijl een gloeilamp meestal na ongeveer 1000 branduren moet worden vervangen, kan de Philips vintage LED-E27 maar liefst tot 15.000 uur meegaan. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van heldere en energiezuinige verlichting zonder gedoe met het vervangen van lampen.

De lange levensduur van deze Philips vintage LED-E27 heeft niet alleen praktische voordelen, maar ook ecologische voordelen. Doordat je minder vaak verlichting hoeft te vervangen, verminder je de hoeveelheid afval die wordt gegenereerd door het weggooien van oude lampen. Dit draagt bij aan een duurzamere levensstijl en helpt het milieu te beschermen.

Kortom, de lange levensduur van de Philips vintage LED-E27 is een aantrekkelijk kenmerk dat zowel gemak als duurzaamheid biedt. Met deze lamp hoef je minder vaak naar de winkel te rennen voor nieuwe verlichting en draag je bij aan een groenere toekomst.

Het energiezuinige design zorgt ervoor dat je veel geld bespaart op de energierekening.

Het energiezuinige design van de Philips Vintage LED E27-lamp zorgt ervoor dat je veel geld kunt besparen op je energierekening. In vergelijking met traditionele gloeilampen verbruikt deze LED-lamp tot wel 90% minder energie. Dit betekent niet alleen lagere kosten op de lange termijn, maar ook een verminderde impact op het milieu. Met de Philips Vintage LED E27-lamp kun je genieten van sfeervolle verlichting zonder dat dit ten koste gaat van je portemonnee. Dus investeer in deze lamp en zie hoe je energierekening daalt, terwijl je nog steeds kunt genieten van de warme gloed en charme die vintage lampen bieden.

Deze LED-lamp is dimbaar, wat betekent dat je de lichtsterkte kunt aanpassen om precies het juiste sfeervolle effect te creëren in elke ruimte.

Deze Philips Vintage LED E27-lamp heeft een geweldige eigenschap: hij is dimbaar! Dit betekent dat je de lichtsterkte kunt aanpassen naar jouw voorkeur, waardoor je precies het juiste sfeervolle effect kunt creëren in elke ruimte.

Of je nu een romantische avond wilt creëren in de woonkamer, een ontspannen sfeer wilt in de slaapkamer of helderder licht nodig hebt om te werken, deze dimbare LED-lamp biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Met slechts een draai aan de dimmer kun je moeiteloos de intensiteit van het licht aanpassen.

Het dimmen van verlichting heeft niet alleen invloed op de sfeer, maar kan ook helpen bij energiebesparing. Door het verminderen van de lichtsterkte verbruik je minder energie, wat resulteert in lagere elektriciteitskosten. Daarnaast kan het verlagen van de lichtintensiteit ook bijdragen aan een langere levensduur van de lamp.

Dankzij deze dimfunctie kun je dus genieten van zowel stijlvolle als functionele verlichting met de Philips Vintage LED E27-lamp. Pas eenvoudigweg de lichtsterkte aan naar jouw wensen en creëer de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Door de hoge kwaliteit van de lamp, produceert hij een warm en helder licht dat geschikt is voor allerlei toepassingen in huis zoals bijvoorbeeld keukens en woonkamers.

Een van de grote voordelen van de Philips Vintage LED E27-lamp is de hoge kwaliteit van het licht dat hij produceert. Met zijn warme en heldere gloed is deze lamp perfect geschikt voor allerlei toepassingen in huis, zoals keukens en woonkamers.

Het warme licht van de Philips Vintage LED E27-lamp creëert een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Of je nu ’s avonds wilt ontspannen met een goed boek in de woonkamer of een heerlijke maaltijd wilt bereiden in de keuken, deze lamp zorgt voor het juiste licht om de gewenste sfeer te creëren.

Daarnaast biedt de helderheid van deze lamp voldoende verlichting voor verschillende activiteiten. Of je nu aan het koken bent en goed zicht nodig hebt op je ingrediënten, of dat je ’s avonds een gezelschapsspel speelt met vrienden, het heldere licht van deze lamp zorgt ervoor dat je alles duidelijk kunt zien.

Bovendien is de Philips Vintage LED E27-lamp ontworpen met oog voor detail en kwaliteit. Hij gaat lang mee en behoudt zijn hoge prestaties gedurende zijn levensduur. Dit betekent dat je kunt genieten van het warme en heldere licht zonder je zorgen te maken over regelmatige vervangingen.

Kortom, dankzij de hoge kwaliteit van het licht is de Philips Vintage LED E27-lamp perfect geschikt voor diverse toepassingen in huis, zoals keukens en woonkamers. Met zijn warme en heldere gloed creëert hij de juiste sfeer en biedt hij voldoende verlichting voor al je dagelijkse activiteiten.

Deze lamp is ook milieuvriendelijk omdat hij geen schadelijke stoffen zoals kwik of andere giftige materialen bevat die slecht zijn voor het milieu en onszelf

Deze lamp is ook milieuvriendelijk omdat hij geen schadelijke stoffen zoals kwik of andere giftige materialen bevat die slecht zijn voor het milieu en onszelf.

Het is algemeen bekend dat traditionele gloeilampen en sommige andere soorten verlichting schadelijke stoffen bevatten, zoals kwik. Deze stoffen kunnen een negatieve impact hebben op het milieu wanneer ze worden weggegooid en kunnen ook gevaarlijk zijn voor onze gezondheid.

Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken met de Philips Vintage LED E27-lamp. Deze lamp maakt gebruik van LED-technologie, die geen schadelijke stoffen bevat. Dit betekent dat je kunt genieten van de warme gloed van de lamp, zonder je zorgen te hoeven maken over de mogelijke negatieve gevolgen voor het milieu of voor jezelf.

Bovendien draagt het gebruik van LED-technologie bij aan energiebesparing, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor de Philips Vintage LED E27-lamp, draag je actief bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk en het behoud van onze planeet.

Of je nu bewust bezig bent met milieubescherming of gewoon op zoek bent naar een energiezuinige en veilige verlichtingsoplossing, de Philips Vintage LED E27-lamp is een uitstekende keuze. Met deze lamp kun je genieten van sfeervolle verlichting in huis, terwijl je tegelijkertijd meehelpt aan een schonere en gezondere wereld.

Het is een duur product;

Een nadeel van de Philips Vintage LED E27-lampen is dat ze een hogere prijs hebben in vergelijking met traditionele gloeilampen. Dit kan voor sommige consumenten een belemmering vormen bij het maken van hun keuze.

Hoewel de initiële kosten van de Philips Vintage LED E27-lampen hoger zijn, is het belangrijk om te beseffen dat ze op de lange termijn kostenbesparend zijn. Dankzij hun energie-efficiëntie verbruiken ze aanzienlijk minder energie en gaan ze veel langer mee dan traditionele gloeilampen. Hierdoor bespaar je op je energierekening en hoef je minder vaak lampen te vervangen, wat uiteindelijk tot lagere kosten leidt.

Bovendien moet worden opgemerkt dat de Philips Vintage LED E27-lampen van hoge kwaliteit zijn en betrouwbare prestaties leveren. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden een consistent helder licht zonder flikkering of verkleuring. Dit zorgt voor een betere verlichtingservaring en minder gedoe met het vervangen van lampen.

Hoewel de prijs misschien een nadeel lijkt, is het belangrijk om naar het grotere plaatje te kijken en de voordelen op lange termijn in overweging te nemen. De duurzaamheid, energie-efficiëntie en kwaliteit van de Philips Vintage LED E27-lampen maken ze tot een waardevolle investering die zichzelf uiteindelijk terugverdient.

Dus ja, de Philips Vintage LED E27-lampen kunnen aanvankelijk duurder zijn, maar ze bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dragen bij aan een duurzamere en kostenefficiënte verlichtingsoplossing voor de lange termijn.

De lamp heeft een beperkte levensduur;

De lamp heeft een beperkte levensduur: een kwestie van balans

Hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen veel voordelen bieden, is het belangrijk om ook rekening te houden met enkele mogelijke nadelen. Een van die nadelen is dat deze lampen een beperkte levensduur hebben.

In vergelijking met traditionele gloeilampen gaan de Philips Vintage LED E27-lampen weliswaar langer mee, maar ze hebben nog steeds een beperkte levensduur in vergelijking met sommige andere LED-lampen op de markt. Terwijl sommige LED-lampen tot wel 25.000 uur of meer meegaan, hebben de Philips Vintage LED E27-lampen een gemiddelde levensduur van ongeveer 15.000 uur.

Dit betekent dat je na verloop van tijd mogelijk de lamp moet vervangen. Hoewel dit voor sommigen als een nadeel kan worden beschouwd, is het belangrijk om te bedenken dat dit afhangt van hoe vaak je de lamp gebruikt en hoe lang deze per dag brandt. Voor veel mensen zal de levensduur van 15.000 uur nog steeds vele jaren meegaan voordat vervanging nodig is.

Bovendien biedt Philips vaak garanties op hun producten, waaronder ook de Vintage LED E27-lampen. Dit betekent dat als er binnen de garantieperiode problemen optreden, je mogelijk recht hebt op reparatie of vervanging zonder extra kosten.

Het is ook belangrijk om te bedenken dat hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen misschien een beperkte levensduur hebben, ze nog steeds energie-efficiënter zijn en langer meegaan dan traditionele gloeilampen. Dit kan helpen om de kosten van het vervangen van lampen in de loop van de tijd te verminderen.

Kortom, hoewel de beperkte levensduur van de Philips Vintage LED E27-lampen als een nadeel kan worden beschouwd, is het belangrijk om dit in perspectief te plaatsen. De levensduur van 15.000 uur zal voor veel mensen nog steeds vele jaren meegaan voordat vervanging nodig is. Bovendien biedt Philips vaak garanties op hun producten, wat extra gemoedsrust geeft.

Het is altijd verstandig om je behoeften en budget af te wegen bij het kiezen van verlichtingsopties. Als je op zoek bent naar een combinatie van stijl en energie-efficiëntie, kunnen de Philips Vintage LED E27-lampen nog steeds een geweldige keuze zijn, ondanks hun beperkte levensduur.

De lamp produceert veel warmte;

De lamp produceert veel warmte: een nadeel van Philips Vintage LED E27

Hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen vele voordelen bieden, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan mogelijke nadelen. Een van deze nadelen is dat de lampen relatief veel warmte produceren.

In vergelijking met traditionele gloeilampen zijn LED-lampen over het algemeen energiezuiniger en genereren ze minder warmte. Echter, in het geval van de Philips Vintage LED E27-lampen kan er nog steeds sprake zijn van enige warmteontwikkeling, zij het in mindere mate dan bij gloeilampen.

Het is belangrijk om te begrijpen dat dit niet betekent dat de lamp extreem heet wordt. De geproduceerde warmte is meestal nog steeds binnen veilige grenzen en zal geen direct gevaar opleveren. Het kan echter wel invloed hebben op bepaalde toepassingen of situaties waarbij hittegevoelige materialen in de buurt van de lamp worden gebruikt.

Bijvoorbeeld, als je van plan bent om de Philips Vintage LED E27-lamp te gebruiken in een gesloten armatuur of een kleine ruimte waar warmteophoping mogelijk is, kan dit leiden tot een verhoogde temperatuur binnenin. Dit kan invloed hebben op de levensduur en prestaties van zowel de lamp als andere componenten in het armatuur.

Om dit probleem te minimaliseren, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte rondom de lamp is voor ventilatie. Dit zal helpen om de warmteafvoer te verbeteren en eventuele oververhitting te voorkomen. Daarnaast is het altijd verstandig om de instructies van de fabrikant te raadplegen en eventuele specifieke aanbevelingen op te volgen met betrekking tot het gebruik van de lamp.

Hoewel de warmteproductie een nadeel kan zijn, moet dit aspect worden afgewogen tegen de vele voordelen die de Philips Vintage LED E27-lampen bieden, zoals energie-efficiëntie, lange levensduur en stijlvol design. Door bewust om te gaan met de warmteontwikkeling en passende voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je nog steeds genieten van de sfeervolle verlichting die deze lampen bieden.

Het licht dat wordt geproduceerd kan variëren afhankelijk van de kleur die u selecteert;

Een nadeel van de Philips Vintage LED E27-lampen is dat het licht dat ze produceren kan variëren, afhankelijk van de kleur die je selecteert. Hoewel dit geen groot probleem is voor veel mensen, kan het voor sommigen een punt van overweging zijn.

Bij het kiezen van een kleur voor je Philips Vintage LED E27-lampen, moet je er rekening mee houden dat elke kleur een andere lichtopbrengst en sfeer creëert. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een warmwitte kleur, zal het licht een gezellige en ontspannen sfeer creëren. Aan de andere kant zal een koelwitte kleur helderder en energieker licht produceren.

Dit betekent dat als je meerdere lampen in dezelfde ruimte gebruikt, maar met verschillende kleuren, er mogelijk een verschil in lichtsterkte en sfeer zal zijn. Dit kan leiden tot ongelijke verlichting en inconsistentie in de ambiance van de ruimte.

Om dit probleem te voorkomen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle Philips Vintage LED E27-lampen in dezelfde kleur worden gekozen als je uniformiteit wilt in de verlichting van een bepaalde ruimte. Op die manier kun je ervoor zorgen dat alle lampen dezelfde lichtopbrengst hebben en harmonieus samenwerken om de gewenste sfeer te creëren.

Hoewel dit aspect misschien niet ideaal is voor iedereen, biedt Philips nog steeds een brede selectie aan kleuren om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen. Het is belangrijk om de kleur zorgvuldig te selecteren op basis van de gewenste sfeer en het beoogde gebruik van de lampen.

Al met al kan het variëren van het licht afhankelijk van de kleur die je selecteert een nadeel zijn van de Philips Vintage LED E27-lampen. Het is echter een aspect dat met zorgvuldige planning en keuze kan worden beheerd, zodat je nog steeds kunt genieten van de stijlvolle uitstraling en energie-efficiëntie die deze lampen bieden.

Er is een hoog stroomverbruik bij het gebruik van deze lamp;

Hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen veel voordelen bieden, zoals stijlvol design en energie-efficiëntie, is er één nadeel dat moet worden benadrukt: het hoge stroomverbruik.

In vergelijking met andere LED-lampen op de markt verbruiken de Philips Vintage LED E27-lampen meer energie. Hoewel ze nog steeds aanzienlijk minder energie verbruiken dan traditionele gloeilampen, kan het hogere stroomverbruik een factor zijn om rekening mee te houden bij het kiezen van verlichting voor je huis of bedrijf.

Het hogere stroomverbruik kan leiden tot hogere energiekosten op de lange termijn, vooral als je meerdere lampen in gebruik hebt. Het kan ook invloed hebben op je ecologische voetafdruk, omdat het meer elektriciteit vereist om dezelfde hoeveelheid licht te produceren in vergelijking met andere energiezuinige LED-lampen.

Het is belangrijk om bij het kiezen van verlichting rekening te houden met je specifieke behoeften en prioriteiten. Als energie-efficiëntie en kostenbesparing voor jou belangrijke factoren zijn, zijn er mogelijk alternatieve LED-lampen op de markt die een lager stroomverbruik hebben en toch voldoen aan jouw esthetische wensen.

Hoewel het hogere stroomverbruik van de Philips Vintage LED E27-lampen een nadeel kan zijn, is het essentieel om het in perspectief te plaatsen en rekening te houden met de vele andere voordelen die deze lampen bieden. Het is altijd verstandig om verschillende opties te vergelijken en de juiste balans te vinden tussen stijl, energie-efficiëntie en persoonlijke voorkeuren bij het kiezen van verlichting voor jouw ruimte.

Het vervangen van de lamp kan moeilijk zijn als er geen vervanging beschikbaar is;

Een nadeel van de Philips Vintage LED E27-lampen is dat het vervangen ervan moeilijk kan zijn als er geen vervanging beschikbaar is. Hoewel deze lampen bekend staan om hun lange levensduur, kan het voorkomen dat ze uiteindelijk toch moeten worden vervangen.

Het probleem doet zich voor wanneer je een exacte vervanging wilt vinden voor je Philips Vintage LED E27-lamp en deze niet meer beschikbaar is in het assortiment. Omdat dit type lamp een specifiek retro-ontwerp heeft, kan het lastig zijn om een identieke vervangende lamp te vinden die dezelfde stijl en uitstraling heeft.

Dit betekent dat je mogelijk moet zoeken naar alternatieven of overstappen naar een ander type lamp. Dit kan enige moeite en tijd vergen, omdat je op zoek moet gaan naar een lamp die past bij de esthetiek van je interieur.

Om dit probleem te voorkomen, is het raadzaam om bij de aanschaf van Philips Vintage LED E27-lampen rekening te houden met hun beschikbaarheid op de lange termijn. Controleer of de lampen nog steeds verkrijgbaar zijn of dat er vergelijkbare opties beschikbaar zijn voor het geval dat ze in de toekomst moeten worden vervangen.

Ondanks dit mogelijke nadeel blijven de Philips Vintage LED E27-lampen echter een populaire keuze vanwege hun unieke retro-ontwerp, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en bewust te zijn van eventuele beperkingen bij het gebruik van deze lampen, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw verlichtingsbehoeften.

Er kan storing optreden in elektronische apparaten als ze te dichtbij deze vintage LED-lamp worden geplaatst.

Hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen veel voordelen bieden, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een potentieel nadeel. Er kan namelijk storing optreden in elektronische apparaten als ze te dichtbij deze lampen worden geplaatst.

Dit komt door het ontwerp en de technologie van de lampen. De Philips Vintage LED E27-lampen maken gebruik van bepaalde elektronische componenten en circuits die elektromagnetische interferentie kunnen veroorzaken. Dit kan storing veroorzaken in andere elektronische apparaten, zoals radiosignalen die verstoord worden of ruis op televisieschermen.

Om dit probleem te voorkomen, is het belangrijk om voldoende afstand te bewaren tussen de lamp en andere elektronische apparaten. Het wordt aanbevolen om minimaal 30 cm afstand te houden om mogelijke storing te vermijden.

Als je merkt dat er toch storing optreedt, kun je proberen de lamp op een andere locatie te plaatsen of gebruik maken van afschermende materialen, zoals metalen behuizingen of speciale filters die elektromagnetische interferentie verminderen.

Het is ook belangrijk om op te merken dat niet alle elektronische apparaten even gevoelig zijn voor interferentie. Sommige moderne apparaten hebben betere afschermingstechnologieën en zullen minder last hebben van storing door de Philips Vintage LED E27-lamp.

Kortom, hoewel de Philips Vintage LED E27-lampen geweldige verlichtingsoplossingen zijn, is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke storing in elektronische apparaten. Door voldoende afstand te bewaren en indien nodig afschermende maatregelen te nemen, kun je echter genieten van de sfeervolle verlichting die deze lampen bieden zonder hinderlijke interferentie.